Say Hello

Selamat Datang di Blog pribadi saya

Minggu, 05 Juni 2011

Puisi Basa sunda " ASIH PEURIH "

Hariring katresna ngamuara dina dada
Ngagalindeng geugeutna katineung rasa
Ngalangkangan ngagupay tilam kaheman
Geuri peurihna ati narawangan mangsa tepang

Keclakna cisoca mapaesan ati gandrung kapidangdung
Geter katineung ngawangwang kalbu manteng nuliwung
Nyanding sumalanding ngarambah bagja lamunan
Asih peurih nu baris neumrag.. lara mun kalakonan

Diri nu leungiteun puntangan pangharepan
Disuluran kaasih kageugeut anu maneuh
Nu janten pangreugreug kalbu tingtrimna ati
Anu saenyana teu kedah tumiba kana diri

Kiwari kadeudeuh geus nyangreud pageuh
Keueung mangsa ngambah nubakal karandapan
Nanging geterna katresna ngamuara dalah kumaha
jeritna ati nu nalangsa taya tangan pangawasa

mungguh kapeurih sabudeureun cinta urang
Kalbu nguyung ngarungrung angen jeung pangharepan
Kasmaran ngahudang ewuh jeung pamadegan
Nalangsa nyawang laksana inggis nilas mungkas satiana cinta

Mung ka Alloh abdi muntang Mung ka Gusti Illahi Robbi abdi nyungkeun pitulung
Teu daya Teu upaya Anging Alloh Nu Maha hampura

Ditulis ku : Indah Fajarwati
Citapen ahir mei 2011

10 komentar:

  1. tulung.. tulung

    BalasHapus
    Balasan
    1. VIMAX PEMBESAR PENIS CANADA



      Bikin Penis Besar, Panjang, Kuat, Keras, Dengan Hasil Permanent



      isi 30 cpsl Untuk 1Bulan Hanya.500.000;



      Promo 3 Botol Hanya.1.000.000;



      ANEKA OBAT KUAT EREKSI DAN T.LAMA 



       PERANGSANG WANITA SPONTAN



      ( Cair / Tablet / Serbuk / Cream) 5Menit Reaksi Patent.

      Sangat Cocok Untuk Wanita Monopouse/ Kurang Gairah.





      ANEKA COSMETIK BERKWALITAS TERBAIK



      ( Pelangsing Badan, Pemutih Muka & Badan, Flek Hitam,

      Jerawat Membandel, Gemuk Badan, Cream Payudara,

      Obat Mata Min/ Plus, Peninggi Badan, Cream Selulit,

      Pemutih Gigi, Pembersih Selangkangan/ Ketiak,

      Pemerah Bibir, Penghilang Bekas Luka, Perapet Veggy,





       ALAT BANTU SEXSUAL PRIA WANITA DEWASA 



       tlp: 0822 2121 8228 BBM.24CEE3AE MR.SHOLE

      Hapus
  2. @Nda : gkgkgk... kuneon Teteh..??
    haturnuhun tos kersa rurumpaheun sindang... salam silaturahim kango kulawarga sadayana...

    BalasHapus
  3. Alhmdllh. Akang ngarasa bagya jeung sugema . Bahasa sunda , ngiring tanding . Makalangan . Di alam maya ,

    BalasHapus
  4. Asa ku kayungyun maca puisi sunda
    Sanaos abdi tos lami teu ditatar sunda
    Jadi kangn suasana sunda

    BalasHapus
  5. Aduh eta puisi sunda matak lungkawing lawangna ati teteh,,,,!!! Longkewang ringrang salempang,,,,,!!! Hatur nuhun teh,,, katampi...

    BalasHapus
  6. Aduh eta puisi sunda matak lungkawing lawangna ati teteh,,,,!!! Longkewang ringrang salempang,,,,,!!! Hatur nuhun teh,,, katampi...

    BalasHapus
  7. Masya allah.....sae pisan puisi teh

    BalasHapus
  8. Masya allah.....sae pisan puisi teh

    BalasHapus

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Total Pengunjung